Anuntul Vanatorului
Security CodeRegenerate code when it's unreadable

Cutite de vanatoare Imprimare Email
Scris de Administrator   
Vineri, 20 Noiembrie 2009 13:16

Mestesugul nu s-a pierdut inca, iar  Ferencz Lukács continua traditia faurind in continuare cutite de vanatoare. Folosind materiale dintre cele mai bune maiestria impletita cu pasiunea dau nastere celor mai frumoase cutite de vanatoare. 

Sample Image

Active Image

Active Image

Active Image

Ma numesc Ferencz Lukács, numit si “Fero”, locuiesc în Odorheiu Secuiesc si mi-am terminat studiile în scoli de ucenicie locale. Oraselul Odorheiu Secuiesc poate fi considerat si inima tarii caci se situeaza aproape în centrul României, în judetul Harghita. Orasul este traversat de râul Târnava Mare, iar parasind orasul în directia estica putem ajunge la muntele sfânt al secuilor, la minunata Munte Harghita.

Am început meseria ca pe un hobby, iar pe parcurs am ajuns sa iiubesc tot mai mult. Primele mele opere au fost briceagurile secuiesti, iar mai târziu instrumentul cel mai frumos al meseriei, cutitul a început sa prinda forma în gândurile mele. Cutitele sunt pregatite dupa designul meu propriu, folosind materiale provenite de la producatori renumiti de otel, ca de exemplu: otel 440C, otel forjat 440C sau pentru comenzi exigente chiar si ATS 34 sau otel de Damasc. Îmi asum raspunderea pentru produsele mele, pentru ca le fabric singur. Opiniile celor ce le-au cumparat au confirmat faptul ca produsele mele sunt ustensile remarcabile în mâinile lor, pentru ca ele joc un rol important în procesarea animalelor salbatice
vânate. Lama cutitului este fabricat din otel inoxidabil "Böhler" 440C. Duritatea muchiei este de 59-61 Rochwell.
În cazul comenzilor speciale folosesc si alte materiale decât ATS 34, si otel forjat sau de Damasc.

Mânerul cutitului poate fi fabricat din corn de cerb, lemn nobil tropical sau din orice alt material preferat de comandator, sau chiar din materialul furnizat de el.

LUKÁCS FERENC

România, judetul Harghita
Odorheiu Secuiesc
strada Constructorilor nr. 1/C/7
0744-912.895
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

www.cutitefero.ro

Ultima actualizare în Vineri, 20 Noiembrie 2009 14:22

Joomla! page title Extended

Cutite de vanatoare